jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globallyBen je op zoek naar een onvergetelijk avontuur voor jouw klanten, met in het bijzonder ook sportteams, denk eens aan hockey, rugby en voetbalteams.

Bealt Travel DMC is gespecialiseerd in het organiseren van gepersonaliseerde reizen die perfect zijn afgestemd op deze bijzondere doelgroep.


Ontdek de schoonheid en diversiteit van Zuid-Afrika terwijl ze tevens de passie voor sport nastreven. Of het nu gaat om trainingskampen, toernooien, of gewoonweg een onvergetelijke reis met jouw team, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is geregeld.


Wat kunt je verwachten van onze maatwerkreizen naar Zuid-Afrika?


  • Op maat gemaakte reisroutes:** We werken nauw met je samen om een reisplan te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en budget.
  • Professionele begeleiding: Een ervaren team staat altijd klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens het verblijf in Zuid-Afrika.
  • Sportfaciliteiten van wereldklasse: Of je nu wilt trainen op professionele sportvelden of deel wilt nemen aan lokale sportevenementen/toernooien, wij regelen het voor graag.
  • Culturele onderdompeling: Ervaar de rijke cultuur, tradities en gastvrijheid van Zuid-Afrika tijdens het verblijf.
  • Avontuurlijke excursies: Verken de adembenemende landschappen, wilde dieren en avontuurlijke activiteiten die Zuid-Afrika te bieden heeft.


Company Profile
Beal Company Profile 2024.pdf (2.25MB)
Company Profile
Beal Company Profile 2024.pdf (2.25MB)


Contactpersoon

Mauritz Minny

Functie Director

Adres Tijgervallei Office Park, Silverlakes Rd, Hazeldean,Pretoria, Zuid Afrika

Mobile & Whatsapp +27 (0)82 928 0476

Website www.bealtravel.com

E-mail mauritz@beal.co.za

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn