Onze DMC Partner Travel Connection op de Malediven is een gerenomeerde touroperator die jouw ontzorgt voor alle aanvragen naar de Malediven.

Je zou denken ik boek via online een hotel, een klaar. Maar het is veel complexer en kunnen jouw klanten ook. Ontzorgen, en zorgen voor de juiste kamers, service, excursies en transfers.

Travel Connection Maldives (TCM), opgericht in 2008 door Mohammed Mirsaad, heeft ernaar gestreefd om zowel hun partners als hun klanten vanaf het begin op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

Het team van TCM is grondig gespecialiseerd in tal van vakantie en heeft een eigen niche gecreëerd met hun niet-aflatende inspanningen om hun klanten de beste herinneringen te bieden in alle reissegmenten. Van luxe vakanties, huwelijksreizen, huwelijksuitjes, familie- en vriendenvakanties, duikexcursies, surfen tot cruisen in de prachtige Malediven; ze hebben het allemaal.


 

Contactdetails

Mohamed Mirsaad

Mohamed Mirsaad

Adres H.Melaim (2/FLR), Boduthakurufaanu Magu, Male’, 20006, Rep.of Maldives +960 331 8777 | +960 777 4222 | Fax: +960 332 8777

Email adres hello@travelconnectionmaldives.com res4@tcm.travel CC naar mirsaad@tcm.travel

Website https://www.travelconnectionmaldives.com/

B2B systeem Prijzen en beschikbaarheid kunnen jullie via onze B2B systeem opvragen: https://maldivesholidays.online/


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn