Preveza is een kustplaats in het westen van Griekenland. De stad heeft ongeveer 20.000 inwoners en ligt aan de golf van Amvrakikos in Epirus op het Griekse vasteland.  Ook ligt hier de internationale luchthaven Aktion Airport voor vakantiebestemmingen als Lefkas en Parga en het is slechts 2,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. Een stad met een rijk verleden, smalle straatjes vol tavernes en gelegen op een mooie locatie aan het water.

Move Your World is geen standaard DMC in Griekenland, zoals de reisbranche gewend is. Move Your world biedt vooral bijzondere belevenissen aan in deze regio, waarbij veel aandacht wordt gegeven aan de bezoeker.

Ook bieden zij diverse retreats aan voor ondernemers, bedrijven die even weg willen gaan van de ratrace in het bedrijfsleven. En weer terug willen gaan naar de basis, de rust en de reflectie. 

Han, eigenaar en zelf ondernemer, is enkele jaren geleden zelf hier neergestreken om die rust te vinden. Samen met zijn partner hebben zij een prachtige villa gebouwd en zijn zij deze bijzondere DMC gestart.

Als DMC voor de Ionische eilanden zijn zij in staat om maatwerk reizen te maken voor groepen vanaf 2 personen.
Ook voor zakelijke reizen ben je bij hen aan het juiste adres: zij weten hele bijzondere locaties voor trainingen, teambuilding of gewoon sparren als MT.
Zij hebben een grote keuze en alles wordt uit handen genomen. Natuurlijk helemaal tailormade!


Dus ben jij gevraagd om een ondernemersreis, of vakantiereis met authentieke belevenissen te regelen, denk dan eens aan deze bijzondere omgeving niet ver van Nederland/België.


Contactpersoon

Naam Han Rijndorp

E-mail han@moveyourworld.today

Mobiele nummer +31 6 53116689

Talen Nederlands, Engels


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn