jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally

RECENTE PERSBERICHT.

18.02.2022


ONTMOET DE KONINGINNEN VAN TURKIJE


Jan Tourism Consultancy is trots om te kunnen vertellen dat het opnieuw een speciale DMC aan haar portfolio heeft toegevoegd, QIncentive uit Turkije.


Net als de wereld om ons heen verandert ook reizen. Turkije heeft zoveel meer te bieden dan alleen All Inclusive reizen. 

Naarmate de wereld weer opengaat, willen mensen steeds vaker nieuwe bestemmingen ervaren op een manier die voor hen persoonlijk aanvoelt. We combineren traditioneel reizen met ervaringen om klanten van de juiste ideeën te voorzien. Inspiratie, beleving en maatwerk zijn de belangrijkste thema's bij onze DMC-partners, zegt Inèz Ruska.


QIncentive Turkije ondersteunt, brainstormt en adviseert over locaties, excursies en nog veel meer, waar jij misschien niet bekend mee bent. Bovendien ontzorgen ze je ter plaatse en altijd met een touch of fashion' en veel plezier.
Q Incentive Turkye wordt gerund door Queens of Turkey, Lara en Aysengul. En 'Queens' zijn ze echt. Q Incentives is een  Destination Management Company met een jong en trendy team dat zich toelegt op het creëren van nieuwe reiservaringen en concepten.


Ze hebben natuurlijk een groot voordeel! Ze zijn een voornamelijk vrouwelijk team, dus hun manier van doen is altijd zorgvuldig, snel en gemakkelijk en multitasken is een tweede natuur voor hen. Daag ze uit met aangepaste verzoeken die ze vervolgens voor je kunnen samenstellen. Dit bespaart je tijd en stelt je in staat om je te concentreren op andere aanvragen en taken die gedaan moeten worden. Bovendien hebben zij de meest up-to-date informatie over de bestemming bij de hand.


Kortom, QIncentive is jouw nieuwe adres voor al jouw reis verzoeken aan Turkije!


Q Incentive Turkije is te bereiken via:
Individuele reizen op maat: Aysegul KOCABAS : aysegul.kocabas@qincentive.com
Groeps- en MICE-reizen: Lara OZALTIN : lara.ozaltin@qincentive.com

JAN Tourism Consultancy heeft een sterk portfolio van bestemmingen en een deskundig team dat jouw klanten een werkelijk unieke on-site ervaring kan bieden. Het netwerk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde Destination Management Companies, die individuele, groeps- en eventaanvragen verzorgen voor de reis- en mice industrie in Nederland en België. Bekijk ook onze website www.jantourism-consultancy.com


Eerdere publicatiesE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn