Jordanië Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om Jordanië als bestemming te kiezen. 

Hier zijn een paar mogelijke redenen:
1. Historische en culturele rijkdom: Jordanië heeft een rijke geschiedenis en herbergt veel historische en archeologische schatten. Bezoekers kunnen plaatsen zoals Petra, een UNESCO-werelderfgoed en een van de zeven wereldwonderen, verkennen. Andere historische locaties zoals Jerash en de kruisvaarderskastelen zijn ook de moeite waard om te bezoeken.
2. Natuurlijke schoonheid: Jordanië biedt een gevarieerd landschap met adembenemende natuurlijke schoonheid. Van de uitgestrekte Wadi Rum-woestijn tot de Dode Zee, waar je kunt drijven door het hoge zoutgehalte van het water, tot de prachtige stranden van Aqaba aan de Rode Zee, er is veel te ontdekken en van te genieten.
3. Gastvrijheid en veiligheid: Jordanië staat bekend om zijn gastvrije bevolking en gastvrije cultuur. Veel reizigers voelen zich welkom en veilig tijdens hun verblijf in het land.
4. Culinaire ervaring: De Jordaanse keuken is rijk aan smaak en diversiteit. Proef gerechten zoals mansaf (het nationale gerecht), falafel, hummus en verrukkelijke zoetigheden zoals knafeh.
5. Avontuurlijke activiteiten: Jordanië biedt ook mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals trektochten door de bergen, duiken in de Rode Zee, kamperen in de woestijn en het verkennen van natuurreservaten zoals Dana Biosphere Reserve.
Dit zijn slechts enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om Jordanië als bestemming te kiezen. De keuze kan ook afhangen van persoonlijke interesses en voorkeuren.

Contactpersoon

Firas Dakkak

Firas Dakkak

Functie General Manager

Taal Engels en Arabisch

Telefoon +962 6 552 88 00

Email Fdakkak@gat.jo

Website www.gat.jo

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn