jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally


Long after the price is forgotten, the service is remembered

Er zijn veel redenen om naar India te reizen, zoals de duizenden mensen, andere gewoonten en tradities, koeien op drukke straten, prachtige gebouwen, moderne winkelcentra, schitterende markten, heilige rivieren, kleurrijke hindoeïstische tempels en boeddhistische kloosters. India biedt diverse landschappen, zoals ruwe bergketens in Ladakh, lotus bloemen op het meer van Udaipur en woestijnen en regenwouden. Vakantiegangers kunnen ontspannen op het palmenstrand van Goa, tijgers bezoeken in nationale parken of wandelen over bergketens. Tijdens een reis naar de steden Mumbai, Delhi, Calcutta en Bangalore kunnen toeristen de grootste Indiase steden verkennen, met al hun tegenstrijdigheden en contrasten.
Onze DMC Partner Trans India Holidays is bijna 32 jaar geleden opgericht en richt zich uitsluitend op inkomende reizen naar India. Naast India verzorgen zij ook complete landarrangementen voor Nepal, Bhutan en Sri Lanka. In de loop der jaren hebben zij uitstekende werkrelaties opgebouwd met de meeste grote hotels op het Indiase subcontinent en bieden zij nu zeer concurrerende tarieven. De lijst met hotels omvat momenteel meer dan 300 locaties verspreid over het Indiase subcontinent.

Daarnaast heeft onze partner een eigen wagenpark in bezit en in beheer (eigendom van en geëxploiteerd door de DMC onder onze eigen merknaam). Dit wagenpark bestaat volledig uit middelgrote en grote auto's van eind 2019, uitgerust met veiligheidsgordels voor en achter en die voldoen aan de hoogste emissienormen. De auto's worden bestuurd door geüniformeerde chauffeurs met onberispelijke geloofsbrieven. Dit verhoogt niet alleen het serviceniveau dat zij kunnen bieden enorm, maar weerspiegelt zich ook in de tarieven.

 Zij zijn geaccrediteerde leden van een aantal reisorganisaties zoals ASTA, PATA, IATO, USTOA & TAAI. 

Zij hebben de National Tourism Award ontvangen voor uitstekende prestaties in de jaren 2011-12, 2012-13, 2014-15, 2015-16 & 2017-18Kerala FAM Tour 2024
Kerela FAM Tour 2024.docx (4.35MB)
Kerala FAM Tour 2024
Kerela FAM Tour 2024.docx (4.35MB)
Contactpersoon

Amit Arora

Amit Arora

Functie Head of Global Sales

Adres Trans India Holidays Pvt. Ltd 18, Community Centre Kailash Colony Extn. Zamrudpur New Delhi – 110048 ( INDIA)

Mobile & Whatsapp +91 9811719977

Website www.transindiaholidays.com

Email amamit@transindiaholidays.com

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn