jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally

Hoe vier je O&N in Doha (Qatar)

Welkom in Doha, Qatar, waar traditie en moderniteit samenkomen om van de viering van Oud en Nieuw een onvergetelijke ervaring te maken. In deze bruisende metropool aan de Perzische Golf wordt de overgang van het oude naar het nieuwe jaar op unieke wijze gevierd, doordrenkt met de rijke cultuur en gastvrijheid die dit betoverende land te bieden heeft. 

Laat je onderdompelen in de betoverende sfeer van Doha met een fonkelende skyline, levendige markten en kleurrijke tradities die oud en nieuw in Doha tot een magische belevenis maken.

Waar vind je de het beste vuurwerk? De Doha Corniche is absoluut een must-visit in Qatar. Hier, te midden van de nachtelijke pracht, kun je getuige zijn van een betoverend spektakel wanneer de klok het nieuwe jaar inluidt. Het is dé place to be voor een moderne, onvergetelijke viering.

De feesten worden voornamelijk gehouden in de hotels, waar je ook als niet gast welkom bent tegen betaling.

Qatar is veel moderner dat de gemiddelde toerist aan denkt. 


Dit geweldige Aqua Lounge heeft een van de beste views over de skyline van West Bay tijdens deze Oud en Nieuw viering in Doha. Er zullen onbeperkte huisdrankjes en er is een live-dj zijn. Locatie is het Marriott Marquis City Center Doha Hotel, West Bay.


Het stijlvolle Blue Cigar in Raffles Doha zal een onvergetelijke Oud en Nieuw-ervaring bieden. Een Cubaanse saxofonist zal de sfeer bepalen terwijl je geniet van heerlijke Cubaanse hapjes. QR550 (frisdranken), QR750 (huisdrankjes). Zo 31 dec 19.00-midnight.


Een van de beste restaurants in Doha die een verrukkelijke eetervaring biedt, is het Nobu-restaurant in het Four Seasons Hotel Doha. Geniet op 31 december van een chique diner op het dakterras van Nobu en smul van heerlijke delicatessen van het zeven gangen tellende chef's proefmenu. Dit is de ideale plek om Oud en Nieuw in Doha te vieren als je iemand bent die graag het nieuwe jaar in een rustige setting met dierbaren viert.

Er zijn wel een paar clubs waar je naar toe kunt gaan:

Als je op zoek bent naar een moderne, stijlvolle en onconventionele lounge in de hoofdstad van Qatar, dan moet Iris Doha je eerste keuze zijn. Gelegen in het Sharq Village & Spa Hotel, biedt Iris Doha een betoverende sfeer waar je kunt ontspannen, relaxen, drinken en dansen, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht dat de club te bieden heeft. Als je van plan bent om Oud en Nieuw 2024 te vieren in Doha, dan kun je naar deze club gaan om lekker te ontspannen.
Ervaar het beste nachtleven in Doha door een bezoek te brengen aan Oxygene Club. Of je nu op zoek bent naar een opwindend Oud en Nieuw-feest in Doha of het nieuwe jaar wilt vieren met dansen, drinken en feesten, dan is Oxygene Club de perfecte plek voor jou. De club staat ook bekend om themafeesten, live dj's en nog veel meer. Dus, als je nog geen chique locatie hebt gereserveerd om Oud en Nieuw 2024 te vieren, zorg er dan voor dat je een plekje bemachtigt in een van de geweldige clubs in Doha.In Doha valt er zeker te feesten, met prachtig vuurwerk en levendige feesten, zowel in hotels als in clubs. Het aanbod van bruisende evenementen en vieringen zorgt ervoor dat je een onvergetelijke Oud en Nieuw-ervaring kunt hebben in deze stad aan de Perzische Golf. 

Of je nu de voorkeur geeft aan een chique hotel of een bruisende clubavond, Doha heeft voor elk wat wils om het nieuwe jaar op een feestelijke en opwindende manier te verwelkomen.


Heb je nog meer vragen of wil je last minute nog een aanvraag doen. Onze DMC partner Experience Qatar staat voor je klaar.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn