jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally

Nijlcruises in Egypte


How to go the extra Nile


Onze DMC partner Wanderlust Egypte blinkt uit in op maat gemaakte reizen naar Egypte, en biedt tevens hoogwaardige Nijl-cruises aan.


Een Nijlcruise is bijzonder omdat het je de unieke mogelijkheid biedt om de prachtige Egyptische cultuur en geschiedenis te ervaren terwijl je langs de majestueuze Nijl vaart. Tijdens de cruise kun je genieten van adembenemende uitzichten op historische bezienswaardigheden, lokale dorpen en betoverende landschappen, en tegelijkertijd ontspannen in het comfort van een cruiseschip. Het is een reiservaring die educatie, ontspanning en avontuur op een meeslepende manier combineert.


Een combinatie van een Nijlcruise met een verblijf in Caïro of aan de Rode Zee (zoals Hurghada, El Gouna, en andere plaatsen) is zeer goed te combineren en biedt een gevarieerde reiservaring.


Eveneens, een verlengd verblijf in Luxor voegt een prachtige dimensie toe aan de ervaring. Overweeg de schitterende hotels zoals
• Hilton Luxor Resort & Spa
• Sofitel Winter Palace Luxor
• Jolie Ville Resort & Spa Kings Island Luxor
• Steigenberger Nile Palace Luxor Hotel & Convention Center
• Sonesta St. George Hotel Luxor
• Maritim Jolie Ville Kings Island Luxor
• Mercure Luxor Karnak
• Iberotel Luxor
• Al Moudira Hotel
• Pavillon Winter Luxor


Wij bieden ook vluchten aan vanuit Aswan of Luxor naar zowel Hurghada als Cairo. Al raden wij de rit vanuit Luxor naar Hurghada aan om dit in een luxe airconditioning auto te doen met chauffeur. Een andere optie is vanuit Luxor de trein te nemen naar Cairo.

Terug naar de bijzondere Nijlcruises. Neem bijvoorbeeld de volgende cruises in overweging.



Oberoi Nile Cruises (Philae en Zahra) behoren tot de 2 meest luxueuze cruises. 


https://www.oberoihotels.com/nile-cruise-philae/
https://www.oberoihotels.com/nile-cruise-zahra/

De Oberoi Philae vaart tussen Aswan en Luxor in Egypte en heeft een reisroute van vier of zes nachten.

De luxueuze cruiser zal enkele van de meest ruime accommodaties op de Nijl bieden. De 22 luxueus ingerichte hutten en suites hebben grote Franse ramen die schilderachtig uitzicht bieden op de Nijl. De cruiser maakt ook gebruik van de nieuwste technologie, waaronder snelle wifi.
Het restaurant biedt buitengewone culinaire opties, waaronder westerse, Aziatische en Midden-Oosterse gerechten, met ononderbroken uitzicht op de Nijl. Op het bovendek, waar zich een zwembad met een constante temperatuur bevindt, kunnen gasten lunchen, lichte maaltijden en snacks nuttigen in het restaurant bij het zwembad. De cruiser herbergt ook een chique bar en sigarenlounge met intieme tafels, een dansvloer en een ultramoderne bioscoopzaal.

De 24-uurs fitnessruimte biedt adembenemende uitzichten terwijl je traint, net als de Oberoi Spa.
De cabines zijn ingericht in een natuurlijk kleurenpalet, met strakke lijnen, natuurlijke stoffen en uitzicht op de Nijl. Gemeubileerd met een kingsize bed of twee aparte bedden en comfortabele zitgelegenheid. Deze hutten zijn ontworpen voor jouw cruisegenot. Ononderbroken uitzichten op de Nijl kunnen het best worden genoten aan het einde van een voldoening schenkende dag vol bezienswaardigheden, vanuit de glazen douchecabine in je natuurlijk verlichte eigen badkamer. Grootte van de cabine: 24m2


Historia is de op één na meest luxueuze optie 

https://historiacruises.com/
Historia ontarmt het verleden van de boot zoals de naam van de cruiseboot het ook al verklapt. Daarnaast is er een subtiel knikje naar het erfgoed van de Egyptische cultuur.
Je waant je terug in de tijden van Agatha Christie. 
Je kunt het op Egypte geïnspireerde meubilair overal op de cruise zien als een schitterende verwijzing naar de geschiedenis van het land, met geperforeerde rotanschermen die spelen met licht en schaduw mogelijk maken en een zachte gloed aan de omgeving geven.
De cabines zijn daarentegen modern en vol met comfort.

De cabines zijn stijlvol en absoluut ontspannend; de hutten van Historia roepen een ervaring op van intimiteit en rust, die tot uiting komt in een natuurlijk kleurenpalet ontwerp en worden aangevuld met faciliteiten en voorzieningen voor jouw comfort en gemak.
- 36 Luxe Hutten
- 22 Meter
- Panoramisch uitzicht
- Connectingcabines beschikbaar 



De Misr Nile Cruise van Movenpick wordt ook als luxe beschouwd, maar omdat het een stoomboot is, heeft het een andere stijl:

(stiekem onze favoriet )

https://movenpick.accor.com/en/africa/egypt/nilecruisers/cruise-misr.html
Verken de wonderen van de oude Egyptische wereld in luxe en historische charme aan boord van de SS Misr van Mövenpick Hotels & Resorts. Oorspronkelijk gebouwd door de Britse Koninklijke Marine in 1918 en later omgebouwd tot een luxe Nijl-stomer voor koning Farouk, is de SS Misr een ware tijdcapsule die het nostalgische gevoel van een gouden tijdperk weer tot leven brengt, met echte luxe accommodatie, culinaire hoogstandjes en service van topklasse.
De SS Misr biedt 16 hutten en acht suites, samen met een luxueuze bar en lounge, restaurants en een groot zonnedek met een zwembad.


Vervolgens zijn er de 5-sterren Deluxe Nile Cruises (echte 5-sterren):

Alle suites aan boord van Sonesta Sun Goddess en Star Goddess:

https://www.sonesta.com/sonesta-sun-goddess-nile-cruise-ship
https://www.sonesta.com/sonesta-star-goddess-nile-cruise-ship

Het nieuwe Sonesta Sun Goddess Nijlcruiseschip vaart over de Nijl voor cruises van drie, vier en zeven nachten tussen Aswan en Luxor. De Sun Goddess meert aan in Luxor voor Luxor-tempel en meert aan in Aswan bij Nile Dream Dock (voor Aswan Sporting Club). Het schip heeft 30 ruime suites, elk met een eigen balkon.

Movenpick Hamees en Sun Ray:
https://movenpick.accor.com/en/africa/egypt/nilecruisers.html

De Mövenpick MS Hamees heeft een comfortabel en eigentijds ontwerp en behoort tot de grootste en best uitgeruste schepen op de Nijl. Geniet van een werkelijk gedenkwaardige reis van Luxor naar Aswan en ervaar enkele van de meest schilderachtige en historische bezienswaardigheden van Egypte met eersteklas faciliteiten en attent personeel. Reis in stijl en geniet van ontspannen bij het zwembad, lezen of spelen in de lees- en speelkamer, of van de zon genieten op het zonnedek, dat een recreatiegebied biedt evenals een selectie van eet- en drinkgelegenheden.


Mayfair Nile Cruises:
https://mayfaircruises.com/















E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn