Q Incentive Turkije ondersteunt, brainstormt en adviseert over locaties, excursies en nog veel meer, waar jij misschien niet bekend mee bent. 

Bovendien ontzorgen ze je ter plaatse en altijd met een touch of fashion' en veel plezier.


Q Incentive Turkye wordt gerund door Queens of Turkey, Lara en Aysengul. En 'Queens' zijn ze echt. 

Q Incentive is een Destination Management Company met een jong en trendy team dat zich toelegt op het creëren van nieuwe reiservaringen en concepten.

Zij hebben natuurlijk een groot voordeel! Ze zijn een voornamelijk vrouwelijk team, dus hun manier van doen is altijd zorgvuldig, snel en gemakkelijk en multitasken is een tweede natuur voor hen. Daag ze uit met aangepaste verzoeken die ze vervolgens voor je kunnen samenstellen. 

Dit bespaart je tijd en stelt je in staat om je te concentreren op andere aanvragen en taken die gedaan moeten worden. Bovendien hebben zij de meest up-to-date informatie over de bestemming bij de hand.
Kortom, Q Incentive is jouw nieuwe adres voor al jouw verzoeken aan Turkije!

Waarom Turkije een geweldige bestemming is voor MICE reizen?

Istanbul, Antalya, Izmir, Ankara, Bursa en Mersin als de belangrijkste MICE-locaties in Turkije, het land biedt geweldige kansen voor de evenement organizers. De combinatie van geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie maakt Turkije tot een fantastische locatie en creëert spannende mogelijkheden. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom Turkije een geweldige bestemming is voor internationale conferenties!


Unieke Istanbul;
Istanbul, dat het trefpunt is van Azië en Europa, is een hub die gemakkelijk van over de hele wereld toegankelijk is. De gigantische stad, die ook de smeltkroes van beschavingen is, is de perfecte plek om verschillende culturen uit vele hoeken van de wereld onder één dak samen te brengen! U kunt een locatie vinden die geschikt is voor elke conferentie en u kunt uw gasten aanmoedigen om onvergetelijke ervaringen op te doen tijdens niet-evenementen. In Istanbul, waar unieke voorbeelden van Turkse gerechten en wereldkeukens samenkwamen, zul je zeker een plek vinden die de smaak van mensen uit veel verschillende culturen zal aanspreken.


Locaties van wereldklasse;
In diverse unieke evenementencentra kunnen bedrijven op grote schaal evenementen organiseren, van kleine tentoonstellingen tot internationale conferenties en hun gasten veilig ontvangen. Het is mogelijk om een ​​evenementenprogramma passend te maken voor elke stijl en reeks. De steden bieden talloze hotels, restaurants en evenementen locaties, allemaal van wereldklasse.


Verbeterde infrastructuur voor openbaar vervoer;


De infrastructuur voor openbaar vervoer tussen steden van de grote steden in Turkije is behoorlijk geavanceerd. Je kunt elke bestemming gemakkelijk bereiken met verschillende transportmiddelen, zoals metrolijnen, bussen, minibussen en veerboten. Je kunt ook tussen steden reizen door de lucht, over land en per spoor. Een van de voordelen van 's werelds grootste toegankelijke MICE-centra is dat ze overal ter wereld gemakkelijk te bereiken zijn.


Verscheidenheid aan vrije tijd;
Een van de beste dingen van MICE-organisaties is dat het werk en entertainment bij elkaar brengt. Een evenement dat voor sommigen misschien gewoon en saai is, op een willekeurige bestemming, kan in Turkije een andere aantrekkingskracht hebben. Deelnemers kunnen de geneugten ervaren van wat Turkije te bieden heeft en kunnen zaken doen.


Gastronomie;
Alle Turkse conferentie- en congrescentra in de grote steden bieden geweldige gastronomische ervaringen, op de locaties zelf of in een van de vele restaurants die lokaal beschikbaar zijn. Het hebben van geweldige voorbeelden van traditionele Turkse en internationale keukens in één regio zorgt ervoor dat elk geserveerd bord bevredigend is. Het hebben van heerlijke opties voor organisaties van honderden en duizenden met verschillende culturen biedt allerlei mogelijkheden voor een uitstekende organisatie van jouw events.  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0001
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0002
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0003
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0004
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0005
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0006
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0007
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0008
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0009


Download bovenstaande programma
Turkije op maat
DestinationTurkeyLeisureTravellers.pdf (1.98MB)
Download bovenstaande programma
Turkije op maat
DestinationTurkeyLeisureTravellers.pdf (1.98MB)Voorbeeldreis Istanbul
Istanbul maatwerkreizen
SampleitineraryIST.pdf (1.54MB)
Voorbeeldreis Istanbul
Istanbul maatwerkreizen
SampleitineraryIST.pdf (1.54MB)Voorbeeldreis Istanbul-Cappadocie
SampleitineraryISTCAPP.pdf (2.71MB)
Voorbeeldreis Istanbul-Cappadocie
SampleitineraryISTCAPP.pdf (2.71MB)

Contactpersonen

Ayşegül İşmen Kocabaş

Ayşegül İşmen Kocabaş

Naam Ayşegül İşmen Kocabaş .

Titel Product Owner at Qincentive DMC Turkey

Expert Individuele aanvragen Leisure

Email aysegul.kocabas@qincentive.com

Telefoon +902127033737 Mobiel:+905436916584

Talen Turks en Engels

Lara Özaltın

Lara Özaltın

Naam Lara Özaltın

Functie H.I.S. Türkiye şirketinde Qincentive DMC Turkey - Product Owner

Expert MICE & Groepsaanvragen

Email lara.ozaltin@qincentive.com

Telefoon +902127033737 Mobiel:+90 543 691 65 84

Talen Frans, Turks en Engels

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn