jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally


 

Q Incentive Turkije biedt ondersteuning, brainstormsessies en advies over locaties, excursies en meer, zelfs voor degenen die hier minder bekend mee zijn. Daarnaast zorgen ze voor een zorgeloze ervaring ter plaatse met een modieuze en plezierige touch.
Het bedrijf wordt gerund door de 'Queens of Turkey', Lara en Aysengul, en het is duidelijk dat ze hun titel waarmaken.


Q Incentive is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van incentive reizen en evenementen. Het team, bestaande uit voornamelijk vrouwen, is jong en trendy en richt zich op het creëren van nieuwe reiservaringen en concepten. Ze zijn snel en efficiënt en kunnen op maat gemaakte verzoeken voor je samenstellen. Hierdoor bespaar je tijd en kun je je concentreren op andere taken. Turkije is een geweldige bestemming voor MICE-reizen vanwege de vele mogelijkheden die het biedt, zoals historische en culturele locaties, prachtige natuur en heerlijk eten. Istanbul is een unieke stad die het beste van Azië en Europa combineert en de perfecte plek is voor internationale conferenties. Het heeft talloze locaties die geschikt zijn voor elke conferentie en biedt ook mogelijkheden voor onvergetelijke ervaringen buiten de evenementen om. Met de unieke voorbeelden van Turkse gerechten en wereldkeukens zal je zeker een plek vinden die de smaak van mensen uit veel verschillende culturen zal aanspreken.

 Unieke Istanbul;

Istanbul, dat het trefpunt is van Azië en Europa, is een hub die gemakkelijk van over de hele wereld toegankelijk is. De gigantische stad, die ook de smeltkroes van beschavingen is, is de perfecte plek om verschillende culturen uit vele hoeken van de wereld onder één dak samen te brengen! U kunt een locatie vinden die geschikt is voor elke conferentie en u kunt uw gasten aanmoedigen om onvergetelijke ervaringen op te doen tijdens niet-evenementen. In Istanbul, waar unieke voorbeelden van Turkse gerechten en wereldkeukens samenkwamen, zul je zeker een plek vinden die de smaak van mensen uit veel verschillende culturen zal aanspreken.


Locaties van wereldklasse;
In diverse unieke evenementencentra kunnen bedrijven op grote schaal evenementen organiseren, van kleine tentoonstellingen tot internationale conferenties en hun gasten veilig ontvangen. Het is mogelijk om een ​​evenementenprogramma passend te maken voor elke stijl en reeks. De steden bieden talloze hotels, restaurants en evenementen locaties, allemaal van wereldklasse.


Verbeterde infrastructuur voor openbaar vervoer;

De infrastructuur voor openbaar vervoer tussen steden van de grote steden in Turkije is behoorlijk geavanceerd. Je kunt elke bestemming gemakkelijk bereiken met verschillende transportmiddelen, zoals metrolijnen, bussen, minibussen en veerboten. Je kunt ook tussen steden reizen door de lucht, over land en per spoor. Een van de voordelen van 's werelds grootste toegankelijke MICE-centra is dat ze overal ter wereld gemakkelijk te bereiken zijn.

Verscheidenheid aan vrije tijd;
Een van de beste dingen van MICE-organisaties is dat het werk en entertainment bij elkaar brengt. Een evenement dat voor sommigen misschien gewoon en saai is, op een willekeurige bestemming, kan in Turkije een andere aantrekkingskracht hebben. Deelnemers kunnen de geneugten ervaren van wat Turkije te bieden heeft en kunnen zaken doen.


Gastronomie;
Alle Turkse conferentie- en congrescentra in de grote steden bieden geweldige gastronomische ervaringen, op de locaties zelf of in een van de vele restaurants die lokaal beschikbaar zijn. Het hebben van geweldige voorbeelden van traditionele Turkse en internationale keukens in één regio zorgt ervoor dat elk geserveerd bord bevredigend is. Het hebben van heerlijke opties voor organisaties van honderden en duizenden met verschillende culturen biedt allerlei mogelijkheden voor een uitstekende organisatie van jouw events.

Leuke weetjes over Istanbul:

1. Wist je dat Istanbul een van de weinige steden ter wereld is waar katten officieel erkend zijn als onderdeel van het stadslandschap? Zij hebben zelfs hun eigen 'kattencafés', waar bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie terwijl ze knuffelen met lokale katten! Het is bijna alsof de katten de echte heersers van de stad zijn!

2. Istanbul staat ooit bekend als Constantinopel? En dat het maar liefst zeven heuvels heeft, net als Rome? Misschien niet hilarisch, maar toch wel grappig om te bedenken dat Istanbul zijn eigen unieke geschiedenis en landschap heeft!

3. Wist je dat Istanbul bekend staat als de enige stad ter wereld die zich op twee continenten bevindt, namelijk Europa en Azië? Je kunt letterlijk met één voet in Europa staan en met de andere in Azië!  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0001
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0002
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0003
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0004
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0005
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0006
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0007
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0008
  • DestinationTurkeyLeisureTravellers_pages-to-jpg-0009


Download bovenstaande programma
Turkije op maat
DestinationTurkeyLeisureTravellers.pdf (1.98MB)
Download bovenstaande programma
Turkije op maat
DestinationTurkeyLeisureTravellers.pdf (1.98MB)Voorbeeldreis Istanbul
Istanbul maatwerkreizen
SampleitineraryIST.pdf (1.54MB)
Voorbeeldreis Istanbul
Istanbul maatwerkreizen
SampleitineraryIST.pdf (1.54MB)Voorbeeldreis Istanbul-Cappadocie
SampleitineraryISTCAPP.pdf (2.71MB)
Voorbeeldreis Istanbul-Cappadocie
SampleitineraryISTCAPP.pdf (2.71MB)

Contactpersonen

Ayşegül İşmen Kocabaş

Ayşegül İşmen Kocabaş

Naam Ayşegül İşmen Kocabaş .

Titel Product Owner at Qincentive DMC Turkey

Expert Individuele aanvragen Leisure

Email aysegul.kocabas@qincentive.com

Telefoon +902127033737 Mobiel:+905436916584

Talen Turks en Engels

Lara Özaltın

Lara Özaltın

Naam Lara Özaltın

Functie H.I.S. Türkiye şirketinde Qincentive DMC Turkey - Product Owner

Expert MICE & Groepsaanvragen

Email lara.ozaltin@qincentive.com

Telefoon +902127033737 Mobiel:+90 543 691 65 84

Talen Frans, Turks en Engels

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn