jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally


Ethiopië wordt ook wel het ECHTE Afrika genoemd. Het is het beste geheim van dit continent gezien. 

Maak een reis door Ethiopië en ontdek het gevarieerde landschap en de schitterende natuur. In dit land in Oost-Afrika vind je rotspartijen, watervallen, vulkanen, bergen en woestijnen. Ook kun je hier dieren als leeuwen, nijlpaarden, olifanten en zebra’s zien en authentieke Afrikaanse stammen ontmoeten.


Als je aan het rondreizen bent door Ethiopië, bevind je je in het hart van Afrika. Veel luxe moet je dan ook niet verwachten, want Ethiopië is en arm land, maar de schoonheid van de mensen en de schitterende flora en fauna is onbeschrijfelijk. In het schitterende Simien Mountains kun je ronddwalen tussen de in wolken gehulde bergen en zie je watervallen en veel verschillende vogels. Wolven en leeuwen kom je tegen in Bale Mountains.
Vergeet ook niet Danakil Depression, een woestijn die ver onder de zeespiegel ligt en waar de temperaturen op kunnen lopen tot boven de zestig graden... Wie vakkundig rondgeleid wil worden door Ethiopië kiest natuurlijk voor een groepsrondreis of individuele rondreis die onze DMC op maat kan maken. Maar heeft ook diverse reizen voor je al samengesteld.


Er zijn vele redenen om op vakantie te gaan naar Ethiopië. Hier zijn er een paar:

  • Historische en culturele rijkdom: Ethiopië heeft een lange en rijke geschiedenis en cultuur. Het is de thuisbasis van negen UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder de obelisken van Axum, de kastelen van Gondar en de rotskerken van Lalibela. Bezoekers kunnen de oude beschavingen van Ethiopië verkennen en leren over de diversiteit van zijn culturen en tradities.
  • Adembenemende landschappen: Ethiopië heeft een gevarieerd landschap dat bestaat uit bergen, valleien, woestijnen en meren. De Simien- en Bale-gebergten bieden prachtige wandelmogelijkheden en spectaculaire uitzichten, terwijl de meren van Awasa, Abijatta en Chamo prachtige plekken zijn om te ontspannen en te genieten van de natuur.
  • Unieke fauna en flora: Ethiopië is de thuisbasis van enkele van de meest bijzondere diersoorten op aarde, waaronder de Ethiopische wolf, de gelada-baviaan en de walia-steenbok. Er zijn ook verschillende endemische plantensoorten te vinden, waaronder de Abessijnse roos en de blauwe lupine.
  • Avontuurlijke activiteiten: Ethiopië biedt tal van avontuurlijke activiteiten, zoals trektochten, bergbeklimmen, wildwatervaren, vogels kijken en meer. Bezoekers kunnen de unieke landschappen en de ongerepte natuur van Ethiopië verkennen terwijl ze genieten van deze activiteiten.
  • Gastvrije bevolking: De Ethiopische bevolking is vriendelijk en gastvrij, en staat bekend om hun gastvrijheid en openheid tegenover bezoekers. Bezoekers kunnen genieten van de Ethiopische keuken, die bestaat uit heerlijke gerechten zoals injera, tibs en kitfo, en kunnen de lokale markten en winkels verkennen voor souvenirs en handwerk.

Hier een kleine greep wat er mogelijk is.
Contactpersonen

Yayehyirad Emeru

Yayehyirad Emeru

Functie Founder/Managing Director

Adres South Africa Avenue,in front of Adot Building l P.O.Box 2772

Telefoonnummer +251-113691083

Email yayehyirad@absoluteethiopia.com

Website www.absoluteethiopia.com

Bethelihem Ayenew

Bethelihem Ayenew

Functie Senior Travelspecialist

E-mail email betty@absoluteethiopia.com


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn