jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally
Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om Saudi Arabië als bestemming te kiezen. Wij raden het vooral aan om dit in combinatie te doen met Jordanië, via Aqaba is het land zeer gemakkelijk bereikbaar.

Saudi-Arabië heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het ontwikkelen van toerisme. Het land heeft een rijke geschiedenis, cultureel erfgoed en prachtige landschappen, waaronder de Rode Zee, woestijnen, en historische bezienswaardigheden.

DMC Green Arrow Tours heeft een eigen operationele kantoor (6 in totaal) over het land, en brengt hun jarenlange ervaringen uit Jordanië mee naar dit land om goede uitvoering van de reizen te waarborgen.

Het verkennen van de rijke Arabische cultuur en geschiedenis kan een motivatie zijn voor reizigers. Saudi-Arabië herbergt diverse musea, archeologische vindplaatsen en traditionele markten.

De bekendste regio is Al Ula. Deze regio is vooral bekend vanwege de historische en archeologische schatten, waaronder de UNESCO-werelderfgoedlijst Madain Saleh (Al-Hijr). Hier zijn enkele punten die Al Ula tot een opmerkelijke regio maken:


1. **Madain Saleh (Al-Hijr):** Dit is ongetwijfeld de meest beroemde attractie in Al Ula. Het is een oude archeologische site met indrukwekkende rotsgraven die teruggaan tot de Nabatese beschaving, vergelijkbaar met die in Petra, Jordanië.


2. **Rotsformaties en landschappen:** Al Ula staat bekend om zijn unieke natuurlijke schoonheid, waaronder rode zandstenen bergen, ravijnen en spectaculaire rotsformaties. De luchtwegen van Al Ula trekken ook veel aandacht van bezoekers.


3. **Cultuur en erfgoed:** De regio heeft een rijke cultuur en erfgoed, dat zich uitstrekt van oude beschavingen tot de moderne tijd. Bezoekers kunnen de oude stad Al-Ula verkennen en kennismaken met de lokale tradities.

4. **Toeristische ontwikkeling:** Al Ula maakt deel uit van het toeristische initiatief Vision 2030 van Saudi-Arabië, dat tot doel heeft het toerisme in het land te bevorderen. Er zijn recentelijk inspanningen geleverd om de regio te ontwikkelen en toegankelijker te maken voor toeristen.
Reizigers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, cultuur en adembenemende landschappen zullen waarschijnlijk Al Ula als een fascinerende bestemming beschouwen.

Binnenkort worden 9 Adembenemende Hotels In Al Ula geopend. 
Een wellnessresort ontstaan op Burning Man, een verblijf met tentvilla's, een boetiekhotel van modderstenen en een state-of-the-art Frans ontworpen ruimte uitgehouwen in de oude rotsen van AlUla. Onze DMC partner kent de weg.
Contactpersoon

Firas Dakkak

Firas Dakkak

Functie General Manager

Taal Engels en Arabisch

Telefoon +962 6 552 88 00

Email Fdakkak@gat.jo

Website www.gat.jo

Faisal Dakkak

Faisal Dakkak

Functie Business Development Manager

E-mail Faisal.dakkak@gat.jo

Taal Engels en Arabisch

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn