jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally

 

Welkom bij onze vooraanstaande Egyptische inkomende lokale agent (DMC), die gespecialiseerd is in het samenstellen van op maat gemaakte reisroutes voor diverse categorieën, waaronder culturele reizen, strandvakanties, avontuurlijke trips en luxe reizen.

Op vakantie gaan naar Egypte biedt een unieke en betoverende ervaring om diverse redenen:


**Culturele Schatkamer:** Egypte herbergt een schat aan oude beschavingen, met wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de piramides van Gizeh, de sfinx, de tempels van Luxor en Karnak, en de Vallei der Koningen. Deze monumenten getuigen van een rijke geschiedenis en cultuur.


**Zon en Zee:** De prachtige Rode Zee-kust biedt schitterende stranden en levendige koraalriffen. Voor duik- en snorkel liefhebbers is de onderwaterwereld van de Rode Zee een waar paradijs.


**Avontuur in de Woestijn:** Verken de uitgestrekte woestijnlandschappen, zoals de Sinaï-woestijn en de Witte Woestijn. Woestijnsafari's, kamelentochten en sterrenkijken in de woestijn zijn onvergetelijke ervaringen.


**Nijlcruises:** Maak een ontspannen Nijlcruise en bewonder de fascinerende landschappen langs de oevers van de Nijl. Dit biedt een andere kijk op het land en zijn cultuur.


**Gastvrijheid en Lokale Keuken:** Ervaar de warme gastvrijheid van de Egyptische bevolking. Proef de heerlijke lokale gerechten, waaronder koshari, falafel, en verse mezzes.


**Moderne Steden:** Steden zoals Caïro en Alexandrië bieden een mix van oud en nieuw. Bezoek moderne winkelcentra, levendige markten en geniet van het bruisende stadsleven.


 **Diversiteit van Activiteiten:** Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, avontuur, ontspanning of cultuur, Egypte heeft voor ieder wat wils. Van het verkennen van oude tempels tot het genieten van luxe resorts aan de kust, er zijn diverse activiteiten om uit te kiezen.


**Betaalbaarheid:** Egypte staat bekend om zijn betaalbare reismogelijkheden. Het biedt waar voor je geld, waardoor het aantrekkelijk is voor reizigers met verschillende budgetten.


Kortom, Egypte is een bestemming die een perfecte mix biedt van historische pracht, natuurlijke schoonheid en moderne geneugten. Het is een land vol ontdekkingen en onvergetelijke ervaringen.
Contactpersoon

Hussein Elshabrawi

Hussein Elshabrawi

Functie Executive President

Adres 9 Gad El-Hakk Street. Sheraton Heliopolis. 2nd Floor, apt. 8 Cairo, Egypt

Email info@wanderlust-travel.net

Website https://wanderlust-travel.net/

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn