jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally

Sri Lanka

Reis rond in Sri Lanka en laat je betoveren door de eindeloze kilometers gouden zandstranden en warme blauwe wateren, waar je kunt surfen op de golven of van de zon kunt genieten. 

Geniet van de diverse kruiden en rijst met curry en kokos, of nip aan een warm kopje Ceylon-thee. Sri Lanka is een land dat diversiteit kent onder zijn bevolking, met mensen van verschillende etniciteiten. 

Het is een land rijk aan cultuur, natuur, avontuur, welzijn en wilde dieren. Wees avontuurlijk en verken het land tijdens een wandeltocht, fietstocht, busreis, met een privévoertuig, treinrit of een luchttaxi. Voel je helemaal thuis bij het hartelijke welkom van onze mensen. Bij Aitken Spence Travels, de toonaangevende touroperator op het eiland, bieden onze speciaal ontworpen pakketten je de kans om door Sri Lanka te reizen en je reislust te bevredigen!

VAKANTIE IN SRI LANKA
Het tropische eiland Sri Lanka is meer dan alleen zon, zee en strand. Met een omgeving van rijke biodiversiteit en een levendige cultuur heeft het land veel te bieden aan reizigers van over de hele wereld. Het voorbereiden op een vakantie in Sri Lanka betekent niet alleen inpakken voor de tropen; maak je klaar om eeuwenoude monumenten te verkennen, de charme van koude klimaten te ervaren te midden van weelderige valleien en te genieten van lange luie dagen aan het strand.

MICE
Als de meest ervaren evenementenplanners in Sri Lanka biedt Aitken Spence Travels uitgebreide MICE-diensten (Meetings, Incentives, Conventions / Conferences & Exhibitions / Events). Zij  verzorgen alle aspecten, van accommodatie tot totale oplossingen voor de grondregeling, en zorgen voor een probleemloos evenement voor u. Ons professionele en dynamische personeel heeft ervaring in de branche en zal helpen bij het creëren van baanbrekende evenementen die lang in herinnering blijven.

Voor onze incentiveklanten bieden we op maat gemaakte speciale thema's, waardoor het een uniek evenement wordt. We beheren ook onze conferentieklanten met een toegewijde online boekingsportal en betalingsfaciliteiten. De sterke relaties die we onderhouden met de toonaangevende hotels in het land, ons geavanceerde tourbeheersysteem en een vloot luxe voertuigen stellen ons in staat om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden die de verwachtingen overtreft.

Laat ons jouw volgende MICE-evenement in Sri Lanka organiseren en plannen; geniet van een unieke omgeving waar je kunt genieten van de relaxte charme waar het eiland om bekend staat, perfect passend bij uw zakelijke evenement en het tot een werkelijk gedenkwaardige ervaring maken.

EXCURSIES
Als een vooraanstaande DMC in Sri Lanka biedt Aitken Spence Travels unieke pakketten voor reizigers om deel te nemen aan diverse excursies in Sri Lanka. Van strandvakanties aan onze zanderige gouden kusten, intieme uitjes in het koele klimaat van het heuvelland van het eiland, tot een scala aan locaties die rijk zijn aan erfgoed en tradities; de keuzes die we bieden, zijn bedoeld om aan jouw reislust te voldoen!


Contactpersoon

Sajith Wijenayake

Sajith Wijenayake

Naam Sajith Wijenayake

Functie Assistant Vice President at Aitken Spence Travels Ltd

E-mail sajith@aitkenspence.lk

Website https://www.aitkenspencetravels.com/

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn