jan tourism consultancy
As a sales and marketing representation agency, we specialize in promoting destination management companies (DMCs), hotels, and tourism companies globally
Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om Jordanië als bestemming te kiezen. 

Hier zijn een paar mogelijke redenen:
1. Historische en culturele rijkdom: Jordanië heeft een rijke geschiedenis en herbergt veel historische en archeologische schatten. Bezoekers kunnen plaatsen zoals Petra, een UNESCO-werelderfgoed en een van de zeven wereldwonderen, verkennen. Andere historische locaties zoals Jerash en de kruisvaarderskastelen zijn ook de moeite waard om te bezoeken.
2. Natuurlijke schoonheid: Jordanië biedt een gevarieerd landschap met adembenemende natuurlijke schoonheid. Van de uitgestrekte Wadi Rum-woestijn tot de Dode Zee, waar je kunt drijven door het hoge zoutgehalte van het water, tot de prachtige stranden van Aqaba aan de Rode Zee, er is veel te ontdekken en van te genieten.
3. Gastvrijheid en veiligheid: Jordanië staat bekend om zijn gastvrije bevolking en gastvrije cultuur. Veel reizigers voelen zich welkom en veilig tijdens hun verblijf in het land.
4. Culinaire ervaring: De Jordaanse keuken is rijk aan smaak en diversiteit. Proef gerechten zoals mansaf (het nationale gerecht), falafel, hummus en verrukkelijke zoetigheden zoals knafeh.
5. Avontuurlijke activiteiten: Jordanië biedt ook mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals trektochten door de bergen, duiken in de Rode Zee, kamperen in de woestijn en het verkennen van natuurreservaten zoals Dana Biosphere Reserve.
Dit zijn slechts enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om Jordanië als bestemming te kiezen. De keuze kan ook afhangen van persoonlijke interesses en voorkeuren.Denk eens verder dan alleen Petra en de Dode Zee. 

Naast Petra en de Dode Zee zijn er nog veel meer hoogtepunten te ontdekken in Jordanië. Hier zijn enkele andere fascinerende bestemmingen en bezienswaardigheden die je niet mag missen:
1. Wadi Rum: Een adembenemend woestijnlandschap met unieke rotsformaties, zandduinen en rotstekeningen.
2. Jerash: Een goed bewaarde oude Romeinse stad met indrukwekkende ruïnes en architectuur.
3. Aqaba: Een levendige badplaats aan de Rode Zee, ideaal om te snorkelen, duiken en te ontspannen aan het strand.
4. Wadi Mujib: Een spectaculaire kloof waar je kunt wandelen, zwemmen en genieten van prachtige watervallen.
5. Kerak Castle: Een imposant kruisvaarderskasteel met een rijke geschiedenis en een prachtig uitzicht over het omliggende landschap.
6. Madaba: Een stad bekend om zijn oude mozaïeken, waaronder de beroemde kaart van het Heilige Land.
7. Dana Nature Reserve: Een natuurreservaat met een divers landschap, variërend van bergen tot valleien, ideaal om te wandelen en wilde dieren te spotten.
8. Ajloun Castle: Een middeleeuws kasteel gelegen op een heuveltop, omgeven door groene bossen en met panoramisch uitzicht.
9. Umm Qais: Een historische archeologische site met overblijfselen uit de Romeinse tijd en een prachtig uitzicht op de Zee van Galilea.
Jordanië biedt een schat aan culturele, natuurlijke en avontuurlijke hoogtepunten die je reis onvergetelijk zullen maken.
Contactpersoon

Firas Dakkak

Firas Dakkak

Functie General Manager

Taal Engels en Arabisch

Telefoon +962 6 552 88 00

Email Fdakkak@gat.jo

Website www.gat.jo

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn